ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > İlham veren kadınlar Migros ''İyi Gelecek Elçileri'' platformunda buluştu

İlham veren kadınlar Migros ''İyi Gelecek Elçileri'' platformunda buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İlham veren kadınlar Migros ''İyi Gelecek Elçileri'' platformunda buluştu

Migros, fikirleriyle ilham veren kadınları ‘İyi Gelecek Elçileri’ platformunda buluşturdu.

Online iletişim platformu olarak tasarlanan İyi Gelecek Elçileri’nde, Migros’un sıkı takipçisi kadınlar bir araya gelerek aile bütçesine farklı bir yoldan katkıda bulunmayı hedefliyor. Migros; alışveriş konusunda uzmanlaşmış, evin ve aile üyelerinin tüm ihtiyaçlarını takip eden kadınları keşfetmek, fikirlerini paylaşmak ve kazanmak için İyi Gelecek Elçileri platformuna davet ediyor.

Hedeflerini tutturdukça Sihirli Puan kazanıyorlar

Migros Money Club üyesi her kadının ‘iyigelecekelcileri.migros.com.tr’ web sitesine üye olarak katılabildiği platform, kadınlara hem eğlenme hem de ilham verici fikir ve görüşlerini paylaşarak kazanma şansını bir arada sunuyor.

Platforma üye olan kadınlar pek çok farklı konuda kendilerine verilen; anket doldurmak, günün sorusunu cevaplamak, Migroskop’taki kampanyaları paylaşmak, günün videosunu izlemek veya sosyal medyada paylaşım veya yorum yapmak gibi hedefleri yerine getirerek Sihirli Puan kazanma şansına sahip oluyor. Sihirli puan kazanan üyeler bu puanları Money’e dönüştürerek Migros mağazalarındaki alışverişlerinde kullanabiliyor veya ödül kataloğunda sunulan fırsatlardan seçim yapabiliyorlar. Özellikle oyuncak, et ve kozmetik ürünlerinde indirim fırsatlarının bulunduğu ödül kataloğunun kategorileri de yine elçilerin tercih ettiği ürünlerden oluşturuluyor.

Hayata geçmesinden bu yana 2 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen 10 bin üyenin üzerine çıkan İyi Gelecek Elçileri platformunda, üyelerin hayata geçirdiği hedef sayısı ise 100 bini buldu. Hedeflerini gerçekleştirerek bugüne kadar 230 bin sihirli puan kazanmayı başaran ‘İyi Gelecek Elçilerinin’ hedeflerine başlayıp bitirme oranı ise %100.

Platform kapsamında istedikleri konularda forumlar başlıkları oluşturarak fikirlerini paylaşabilen elçilerin şimdiye kadarki en fazla ele aldıkları konular “güzellik, bakım, beslenme, sanal alışveriş, tatil ve kitap önerileri’ oldu.

Üyeleri tarafından beğeni toplayan “İyi Gelecek Elçileri” Migros’un 2017’de müşterileri ile sürekli iletişimde olmak üzere kullanacağı kuvvetli bir iletişim kanalı olacak.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka taraftar grubu 1912 Curva, gazileri ağırlayacak
Sonraki Haber Senfoni’ye, İdil Biret ve Rengim Gökmen konuk oluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?