ANA SAYFA > İZMİR > İlber Ortaylı Urlalılarla buluştu

İlber Ortaylı Urlalılarla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İlber Ortaylı Urlalılarla buluştu

Urla Belediyesi ve Ankara Üniversitesi Sualtı Arkeolojik Araştırma Merkezi Türkiye’nin en ünlü tarihçisi Prof. Dr. İlber Ortaylı’yı Urlalılarla buluşturdu.

Ankara Üniversitesi Mustafa V. Koç Deniz Arkeoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde gerçekleşen söyleşiye Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Emekli Korgeneral Cahit Sarsılmaz, 22. Dönem Milletvekili Türkan Miçooğulları, 21. Dönem Milletvekili Ayşe Gürocak, Limantepe Kazı Başkanı Prof. Dr. Hayat Erkenal ve çok sayıda tarih sever katıldı.

“Urla’nın arkeolojisi ve Ankara Üniversitesi Sualtı Arkeolojik Araştırma Merkezi’nin faaliyetleri ve Anadolu’nun Kökeni” hakkında yapılan söyleşi de İlber Ortaylı’yı dikkatle dinleyenler söyleşi sonunda ise ünlü tarihçiye sorular sordular. Sorulardan sonra ise de tarih severler Ortaylı’yla fotoğraf çekilip, kitaplarını imzalattılar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tersine dünya!..
Sonraki Haber Karşıyaka'da bayram neşesi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?