ANA SAYFA > SAĞLIK > İki yaka sağlık için buluştu...

İki yaka sağlık için buluştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İki yaka sağlık için buluştu...

Türk ve Yunan doktorlar Atina’da düzenlenen Ege Hematoloji Onkoloji Sempozyumu’nda (Aegean Hematology Oncology Symposium-AHOS) bir araya geldi.

Ege Hematoloji Onkoloji Derneği tarafından 19-21 Eylül 2014 tarihleri arasında Yunanistan’ın başkenti Atina’da gerçekleştirilen organizasyon, Türk ve Yunan hematologları ilk kez aynı çatı altında buluşturdu. Bir ilke ev sahipliği yapan AHOS, Türk ve Yunan klinisyenler arasında hematoloji konusunda ülke görüşlerini paylaşma imkanı sundu. Hematoloji klinisyenlerinin ihtiyaçlarına göre belirlenen sempozyumda, interaktif oturumlar ve öğretim programları düzenlendi. Konusunda uzman hekimler, hematoloji alanındaki son gelişmeleri değerlendirme fırsatı buldu.

Türk ve Yunan klinisyenleri buluşturmanın önemine değinen Ege Hematoloji Onkoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Güray Saydam, “Atina’da düzenlediğimiz sempozyum iki yakanın uzmanlarını bir araya getirerek fikir alışverişinde bulunulmasına imkan verdi” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Çocuk Tiyatrosu perdelerini açıyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Eskişehir Basket'i 8 farkla yendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?