ANA SAYFA > İZMİR > İKÇÜ'lü akademisyenlere FETÖ gözaltısı

İKÇÜ'lü akademisyenlere FETÖ gözaltısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İKÇÜ'lü akademisyenlere FETÖ gözaltısı

15 Temmuz sürecinin ardından Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına karşı başlatılan operasyonlar kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi akademisyen ve personeli 44 kişiden 30'si yakalandı.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen İzmir Katip Çelebi Üniversitesinin (İKÇÜ) akademisyen ve çalışanlarından oluşan 44 kişiden 30'u yakalandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince bazı adreslere eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlar sonucunda, haklarında gözaltı kararı bulunan İKÇÜ akademisyen ve personeli 44 kişiden 30'unun yakalandığı, diğer şüphelerinin de evlerinde arama yapıldığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber HİASD uyardı: ''Poyraza dikkat!''
Sonraki Haber Tarık Dursun K mezarı başında anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?