ANA SAYFA > EĞİTİM > İKÇÜ'de Prof.Dr.Turan Gökçe rektör yardımcılığına atandı

İKÇÜ'de Prof.Dr.Turan Gökçe rektör yardımcılığına atandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İKÇÜ'de Prof.Dr.Turan Gökçe rektör yardımcılığına atandı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan, Rektör Yardımcılığı görevine Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Turan Gökçe’yi atadı.

Prof.Dr. Gökçe, üniversitenin hedeflenen dinamiklerini özetleyerek stratejik plana göre, ön lisans ve lisans programlarına boğulmadan, üç temel alanda da (sağlık, sosyal ve mühendislik) ‘araştırma odaklı’ bir üniversite şekillendirmek için çalışacaklarını söyledi.

“Topluma hizmet üreten bir üniversite oluşturma gayesindeyiz”

Prof.Dr. Gökçe, “Çok sayıda öğrenci ve ikinci öğretim gibi öğretim üyesini bilgi üretim kulvarının dışına atan faaliyetlerden kaçınan, nitelikli mezun verebileceği ve istihdam arenasında yarıştırabileceği sayıda lisans öğrencisi yanında “lisansüstü” programlara ağırlık veren bir üniversite hedeflenmektedir. Sayın Rektörümüzün liderliğinde çalışacak olan ekipte yer alan biri olarak, Ar-Ge’ye önem veren, üniversite-sanayi işbirliğini gerçekleştiren, sosyal sorumluluk bilinciyle topluma hizmet üreten bir üniversite oluşturma gayesindeyiz” şeklinde konuştu.

Prof.Dr. Turan Gökçe, devletin ihtiyaç duyduğu bilgiyi, istediği nitelik ve nicelikte karşılayabilen bir üniversite olmak için çalıştıklarını vurgulayarak, “Sürekli gelişen potansiyeli ile ürettiği bilgiyi teknoparklarda teknolojiye dönüştüren, sanayiciye aktararak endüstrileştiren, sosyal, ekonomik ve siyasal politikalara esas olan bilgi potansiyeli ile toplumun önünü açan bir İKÇÜ oluşturmaktayız. Akademik personel ile lisansüstü öğrencilerinin dâhil olduğu projeler ile araştırma boyutu öne çıkacak olan bir üniversite için tüm İKÇÜ ailesiyle güç birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber "Dalga enerjisi çevre dostudur"
Sonraki Haber CHP’li Çıray sordu:Testi bile beceremeyen ÖSYM, yazılıyı nasıl yapacak?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?