ANA SAYFA > İZMİR > İKÇÜ Yeni Stratejisini Belirliyor

İKÇÜ Yeni Stratejisini Belirliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İKÇÜ Yeni Stratejisini Belirliyor

Gelişim aşamalarını emin adımlarla sürdüren İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, kurumu gelecek hedeflerine taşıyacak ve 2017-2021 yıllarını kapsayan stratejik planının hazırlıklarına başladı.

Stratejik plan hazırlık çalışmaları kapsamında yapılan Stratejik Plan Yönlendirme Kurulu toplantısına Rektör Prof.Dr. Galip Akhan ev sahipliği yaptı. Kalkınma Bakanlığı Stratejik Yönetim Dairesinden Planlama Uzmanı Muhammet Fatih Yıldırım ile Planlama  Uzman Yardımcısı İsa Bostan’ın Bakanlık adına gerçekleştirdiği sunumları; Rektör Yardımcıları Prof.Dr.İbrahim Kocabaş, Prof.Dr.Turan Gökçe, Prof.Dr.Saffet Köse, Dekanlar, Genel Sekreter Gülten Gültekin, daire başkanları ile çok sayıda akademik ve idari personel takip etti.

Kalkınma Bakanlığı ile işbirliği yapılacak

Toplantıda Kalkınma Bakanlığı Planlama Uzman Yardımcısı İsa Bostan, ‘Üniversiteler için Stratejik Planlama Rehberi’ başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Kalkınma Bakanlığı’nın üniversiteler için hazırladığı yeni stratejik planlama kılavuzuna göre 2017-2021 dönemi stratejik planın oluşturulacağı ve bu kapsamda Kalkınma Bakanlığı ile işbirliği yapılacağı ifade edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Partili vekil Sürekli, Karşıyaka'yı ziyaret etti
Sonraki Haber Galatasaray'ı deviren Pınar Karşıyaka avantaj yakaladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?