ANA SAYFA > SPOR > İKÇÜ Futsal şampiyonu oldu

İKÇÜ Futsal şampiyonu oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İKÇÜ Futsal şampiyonu oldu

İzmir’in en genç devlet üniversitesi İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinin spordaki ilk başarısı salon futbolu (FUTSAL) takımından geldi. Ege Bölgesinden 6 üniversitenin katıldığı turnuvada, Spor Birimi Sorumlusu Yasin Demirel’in Antrenörlüğünde, grup birincisi olarak 1. Lige yükselmeye hak kazanan genç yıldızlar başarısını kupa ile taçlandırdı.

Muğla Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Üniversiteler 2. Lig Grup müsabakalarında şampiyon olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi FUTSAL takımı mutluluğunu Rektör Prof.Dr. Galip Akhan ile paylaştı.

Futboldaki iddiasını ispatlayan gençler, Rektör Prof.Dr. Akhan’a aynı başarı grafiğini 1.ligde de sürdürme sözü verdi. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Akif Savaş ile Şube Müdürü Servet Kankaya’nın da bulunduğu kutlamada konuşan genç futsalcılar, takım kurulduktan bu yana kendilerine her türlü desteği sağladığı için Rektör Prof.Dr. Akhan’a teşekkür etti. Birlik, beraberlik ve takım ruhuyla gelen başarıyı tüm İKÇÜ ailesine hediye ettiklerini belirten gençler; 3 yılın sonunda gelen şampiyonluk çıtasını 1. Lige de taşıyacaklarını vurguladı.

Sporun yaygınlaştırılması gerektiğinin altını çizen Rektör Prof.Dr. Akhan, bu anlamda spora merakı olan tüm gençleri merak duydukları sporların takımlarına başvurmaya çağırdı.

TANITIM ELÇİLERİMİZSİNİZ…

Bu başarıyı tüm İKÇÜ spor takımlarından da beklediğini ifade eden Rektör Prof.Dr. Akhan, gençlerin üniversite eğitimlerinin yanı sıra herhangi bir sporla uğraşmalarının hayatlarına katkı sunacağına işaret etti. Prof.Dr. Akhan, “Çünkü spor paylaşmayı, takım oyununu, birlik ve beraberlik içerisinde nasıl davranıldığını, disiplini, belli kararları alabilmeyi öğretir ve özgüven kazandırır. Özgüvenli bireyin de hedefleri doğrultusunda elde edemeyeceği başarı yoktur. Sizler üniversitemize büyük bir gururu, sevinci yaşattınız.  Sevgili öğrencilerimizi sporcu ahlakı çerçevesinde yarıştıkları ve başarılı oldukları için ayrı ayrı tebrik ederim. Onlar bir yandan bizim gurur vesilemiz diğer taraftan üniversitemizin tanıtım elçileridir” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EGİKAD Başkanı Elmasoğlu: ''Çocuk istismarının görüşü olmaz''
Sonraki Haber Bülent Delican’dan "10 Nisan Polis Günü" Mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?