ANA SAYFA > İZMİR > İhracatın yükselen yıldızları ödüllerine kavuştu

İhracatın yükselen yıldızları ödüllerine kavuştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İhracatın yükselen yıldızları ödüllerine kavuştu

Ege Bölgesi’nde sektörlerinde en fazla ihracat yapan firmalar ödüllendirildiği “İhracatın Yükselen Yıldızları Ödül Töreni” İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşti.

Törene Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk ve çok sayıda oda ve borsa başkanı katıldı. Konuşmalar sonrası Bakan Mustafa Elitaş, Vali Toprak, Başkan Aziz Kocaoğlu, Mehmet Büyükekşi ve Sabri Ünlütürk, bölgede en fazla ihracat yapan alanında başarı sağlayan toplam 56 firmaya ödüllerini verdi.  Ege İhracatı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk ayrıca, Türkiye İnovasyon Haftası’na verdiği desteklerden ötürü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na teşekkür plaketi sundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sularımız zehir gibi!
Sonraki Haber Şehitler mezarları başında anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?