ANA SAYFA > EĞİTİM > İFK'lı öğrenciler bilim olimpiyatlarına katıldı

İFK'lı öğrenciler bilim olimpiyatlarına katıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İFK'lı öğrenciler bilim olimpiyatlarına katıldı

Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Fatih Koleji öğrencilerinin projeleri Türk Dünyası Bilim Olimpiyatları'nda sergilendi.

2014 yılında birincisi düzenlenen  “Türk Dünyası Bilim Olimpiyatları” Eskişehir’de Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’nın katılımıyla açıldı. 12 ülkenin yer aldığı olimpiyatlarda İzmir Fatih Koleji öğrencileri Sarina Kohen ve Revna Doğanata’nın projeleri de sergilendi. “Tasarım ve Buluş” dalında yurt içi ve yurt dışından 1257 başvurunun yapıldığı yarışmada İFK 6. sınıf öğrencisi Sarina Kohen’in Bakan Avcı’nın da beğenisini kazanan “Güneş Panellerimiz Temiz, Elektriğimiz Kesintisiz” isimli projesi İzmir’den seçilen tek proje oldu. İzmir Fatih Koleji İlk ve Orta Okul Müdürü Muzaffer Özkan,  “Birbirinden değerli yurt içinden sergilenen 60 proje arasına girmeyi başaran öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum“ dedi.

Yarışmada ayrıca geçen yılın şampiyaonu İzmir Fatih Koleji 6. Sınıf öğrencisi Revna Doğanata da “Onur Konuğu” olarak yer aldı. Doğanata projesiyle Bakan Avcı ve Eskişehir basınının takdirini topladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eski Bakan Zeybekci'ye yemekli uğurlama
Sonraki Haber Gelişimli gençler münazara şampiyonu oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?