ANA SAYFA > EĞİTİM > İFK, üst üste 2 kez yenilgisiz şampiyon

İFK, üst üste 2 kez yenilgisiz şampiyon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İFK, üst üste 2 kez yenilgisiz şampiyon

Geçtiğimiz yıl yapılan turnuvada, yenilgisiz şampiyonluğa ulaşan Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Fatih Koleji Küçük Erkek Hentbol Takımı, 23-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında Mersin’de Türkiye finallerinde mücadele ederek bir kez daha yenilgisiz Türkiye Şampiyonu oldu.

Esin Berk Söyler, Tanalp Akay (k), Kutay Mancı Fethi Deniz Karaağaç, Efe Akçam (k), Denis Skuka, Ertan Erim Önal, Murat Komili, Mertcan Acar, Mehmet Doğukan Sungu, Utgu Gez, Baran Alan(k), Halil Eren Değer, Alkım Kuzey Barlas, Halil Eren Değer, Deniz Dost, Eren Derin Varol, Sertan Can Erdoğan ve Emir Girgin'den oluşan İFK Küçük Erkek Hentbol Takımı öğretmenleri Mert Yedikara ile 2 yıldır büyük bir başarı gösteriyor.

İzmir Fatih Koleji’nin Türkiye Şampiyonluğunu İzmir’e getirdiği finaller sonunda,  Zonguldak Kozlu Orta Okulu ikinci, Ankara Gazi Koleji üçüncü,  Mersin Kuşçu Ortaokulu da dördüncü oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'in notu yükseldi, kredi faizleri düştü
Sonraki Haber Geleceğin komutanlarına bisiklet dağıtıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?