ANA SAYFA > EĞİTİM > İFK Fikir kategorisindeki 2 ödülü de aldı

İFK Fikir kategorisindeki 2 ödülü de aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İFK Fikir kategorisindeki 2 ödülü de aldı

İzmir Uluslararası Biyotıp ve Genom Merkezi (iBG-izmir) “Yaşam Bilimleri ve Sağlık” temalı proje yarışmasında Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Fatih Koleji Öğrencileri Büyük başarı göstererek “Fikir” kategorisinde verilen iki ödülü de aldı.

Bu yıldan itibaren her yıl verilmesi planlanan “Yaşam Bilimleri ve Sağlık Proje Ödülü”nün ülkemizdeki genç araştırmacılar için önemli bir motivasyon kaynağı olacağı öngörülen proje yarışması iBG-izmir ve Dokuz Eylül Üniversitesi Teknopark (DEPARK) işbirliği ile gerçekleşti.

Ön elemeyi geçen 5 projesi ile yarışmaya katılan İzmir Fatihli öğrenciler, “Fikir” kategorisinde verilen 2 ödülün ikisini de aldı. Fikir kategorisinde Utku Ege Yıldırım ve Batuhan Sakal’ın projesi birinci olurken, aynı kategoride Serra Doğanata da projesiyle ikinci oldu. Öğrenciler ödül olarak tablet bilgisayar da aldı.

Proje danışman öğretmenleri Melda Doğanata, Cansu İlke Kuru, Alper Bayram, Meltem Çelikoğlu ve Projelerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Ümit Karademir öğrencileriyle gurur duyduklarını belirttiler. Karademir; ”Jüriler ve organizasyon yetkilileri tarafından projelerimiz çok takdir gördü,  öğrencilerimizin sunumları  akademik bulundu. Böyle gençler yetiştirdiğimiz için takdir ve teşekkür aldık.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintisi var
Sonraki Haber Enerji verimliliği için doğru kararlar şart

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?