ANA SAYFA > EĞİTİM > İFK Çevre Olimpiyatı Inespo’da Dünya Üçüncüsü

İFK Çevre Olimpiyatı Inespo’da Dünya Üçüncüsü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İFK Çevre Olimpiyatı Inespo’da Dünya Üçüncüsü

Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Fatih Koleji öğrencileri Yiğit Çatak ve Rasih Öztürk projeleriyle Hollanda’da Dünya üçüncüsü oldu.

31 Mayıs-5 Haziran 2015 tarihleri arasında Hollanda'nın Amsterdam şehrinde gerçekleşen INESPO Uluslararası Çevre ve Sürdürülebilirlik Proje Olimpiyatı'nda dünyanın dört bir yanından binlerce proje başvurusu yapıldı. Seçilen 50 ülkeden 122 proje finalde yarıştı. Çevre ve sürdürülebilirlik üzerine birbirinden iddialı projelerin katıldığı organizasyonda İzmir Fatihli öğrenciler Yiğit Çatak ve Rasih Öztürk çevre dalındaki su kalitesini arttırmaya yönelik 'Experİmental Design  for the  Best Airation  System in Reservoirs to İncrease Water Quality​' adlı projeleri ile Dünya üçüncülüğü kazandı. Yarışmaya öğrencileriyle birlikte katılan İFK Projelerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Ümit Karademir; “Projemiz doğal olarak oluşan önemli bir sorunu çözen oldukça özgün bir çalışma olduğu için katılımcılardan büyük ilgi gördü ve jüriler tarafından çok beğenildi. Öğrencilerimizi ve proje ekibimizi başarılarından dolayı kutlarım.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Delican seçim sonuçlarını değerlendirdi
Sonraki Haber Balbay: Hedefimiz Türkiye'yi İzmir gibi yapmak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?