ANA SAYFA > EĞİTİM > İFK, bilimsel projelerle ödülleri toplamayı sürdürüyor

İFK, bilimsel projelerle ödülleri toplamayı sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İFK, bilimsel projelerle ödülleri toplamayı sürdürüyor

Fransa- Toulouse’da 9-15 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Milset Expo-Sciences bilim fuarında Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Fatih Fen Lisesi öğrencileri Güler Selin Sunar ve Gülce Afacan “Lithium Ion Battery Production Using New Generation Nanomaterials by Electrospinning Method” adlı projeleri ile onur madalyası kazandılar.

Europe (ESE) 33 farklı ülkeden 120 projenin katılımı ile gerçekleştirilen fuarda İzmirli öğrencilere proje öğretmeni Cansu İlke Kuru eşlik etti.  Cansu İlke Kuru,  Türkiye’yi temsilen MİLSET toplantısına katıldı ve toplantıda özellikle Türkiye’ye katılımı için teşekkür edildi.

Toulouse’da gerçekleştirilen fuarda DOESEF’ten jüri değerlendirmesi sonucu seçilen Özel Ege Lisesi öğrencileri Deniz Aslı Arısoy ve Umut Fırat Uçar, Selçuklu Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi İlker Enes Taşçı’da İzmir Fatih Koleji öğrencileriGüler Selin Sunar ve Gülce Afacan ile birlikte ülkemizi ve DOESEF’i temsil ettiler. Öğrencilerin projeleri ve DOESEF fuar boyunca büyük ilgi gördü.

Milset Expo-Sciences Europe yarışma değil bir proje fuarı olmasına rağmen öğrenciler Güler Selin Sunar ve Gülce Afacan 3 ünlü Fransız bilim adamının anısına onur madalyası kazanarak ülkemizi gururlandırdılar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Amerikan Basketbol Ligleri için seçmeler Bornova’da
Sonraki Haber Fizyoterapi mezunlarının geleceği parlak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?