ANA SAYFA > İZMİR > IF Wedding için geri sayım başladı...

IF Wedding için geri sayım başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
IF Wedding için geri sayım başladı...

4 Şubat 2015 Çarşamba günü kapılarını dokuzuncu kez açacak olan IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nda stant kurulumlarına başlandı.

4 gün sürecek ve sadece profesyonel ziyaretçiye açık olan fuara, 174 firma katılacak.
 
25 bin metrekare alanda, Kültürpark İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nın tüm hollerinde birden organize edilecek fuar için hazırlıklarda son aşamaya gelindi.
 
Alım heyeti çalışmalarının önemle üzerinde durulduğu IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’na Almanya, Azerbaycan, BAE, Bulgaristan, Fas, Filistin, Fransa, Dubai, Hollanda, İngiltere, İran, İskoçya, İsrail, İsveç, İtalya, Irak, Katar, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Özbekistan, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Suriye, Yunanistan’dan ziyaretçilerin gelmesi bekleniyor.
 
İZFAŞ, yaklaşık 900 odayı Fuar için kapattı
 
Alım heyetleri nedeniyle bu yıl geçtiğimiz yıla oranla otel oda sayısında da artış gözlendi. Sadece İZFAŞ tarafından yaklaşık 900 oda alım heyetleri için kapatıldı. Yabancı alım heyetlerinin konaklama, transfer, tercüme ve ağırlama hizmetleri İZFAŞ tarafından üstlenildi.
 
IF Wedding Fashion İzmir Fuarı, 10.00 – 19.00 saatleri arasında sektör profesyonelleri tarafından ziyaret edilebilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkçe İZMİRSEM’de öğrenilir
Sonraki Haber Kim bu Hasan Çağlar?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?