ANA SAYFA > İZMİR > İEF’de kablosuz ve ücretsiz internet keyfi

İEF’de kablosuz ve ücretsiz internet keyfi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 İEF’de kablosuz ve ücretsiz internet keyfi

84. İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelen ziyaretçiler, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kablosuz internet hizmetinden de yararlanabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile birlikte hayata geçirdiği ve şimdilik 8 noktada kullanılan kablosuz internet hizmeti WizmirNET, 28 Ağustos Cuma akşamı kapılarını açmaya hazırlanan 84. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda da devrede olacak. Fuar’a gelen ziyaretçiler, WizmirNET sayesinde açık alanda ücretsiz internete girme imkanı bulacak. Kültürpark’ın bir çok noktasına yerleştirilen kablosuz istasyonlarla bağlantı kuran ziyaretçiler mobil telefon, tablet ve bilgisayarlarından internete bağlanabilecek. WizmirNET kablosuz ağına bağlanan kullanıcılar, kimlik doğrulama sayfasından kayıt olup cep telefonlarına gelen şifreyi girerek internet hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Büyükşehir’in kentin farklı bölgelerindeki ücretsiz internet hizmetinden yararlanarak daha önce şifre alanlar, mevcut şifreleriyle Kültürpark’taki kablosuz internet ağına da erişebilecek.

100 bin giriş oldu
1 Haziran’da hizmete başlayan WizmirNET projesinde bugüne kadar sisteme 100 bin giriş gerçekleştirilerek 10 TB (terabayt) veriye internet üzerinden erişim sağlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin WizmirNET hizmeti Gündoğdu Meydanı, Kültürpark (Fuar), Konak Meydanı, Pasaport, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, Tarihi Havagazı Fabrikası, Buca Hasanağa Spor Kompleksi ve Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde kablosuz internet imkanı sunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Urla teröre sessiz kalmadı
Sonraki Haber Gıda Mühendisleri Odası göreve çağırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?