ANA SAYFA > GÜNDEM > İEF’de Aile Üniversitesi’ne büyük ilgi

İEF’de Aile Üniversitesi’ne büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İEF’de Aile Üniversitesi’ne büyük ilgi

Karşıyaka Belediyesi, Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ile Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Aile Araştırmaları ve Uygulama Merkezi’nin birlikte yürüttüğü Aile Üniversitesi projesi bu yıl 85’incisi düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Proje partnerleriyle birlikte Karşıyaka Belediyesi’nin standında vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunduklarını ifade eden EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, başvuruların 19 – 30 Eylül tarihleri arasında Karşıyaka Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne yapılabileceğini hatırlattı.

Aile yapısı sağlamlaştırılacak

İlgilenen ailelere projeyle ilgili detayları anlatma fırsatı bulduklarını belirten Elmasoğlu, eğitim konularının temelinde iş ve aile dengesini sağlamak olduğunu ve amaçlarının çeşitli nedenlerden ötürü bozulan aile yapısını onarmak ve sağlıklı aile yapısını yeniden tesis etmek istediklerini söyledi.

Başvuruların neticesinde 40’ar kişilik kursiyer grubu oluşturacaklarını belirten Elmasoğlu, “Verimli bir çalışma olacağına inanıyoruz. Proje ortaklarımız Karşıyaka Belediyesi ve DEÜ Aile Araştırmaları ve Uygulama Merkezi ile birlikte dikkatli ve merkez odaklı bir çalışma yürüttük. Bunun sonucunda toplumumuz için verimli bir çalışmanın meyvelerini toplayacağız” dedi.

“Türkiye’ye örnek olacak”

Aile Üniversitesi’nin tüm Türkiye’ye örnek olacağını sözlerine ekleyen Elmasoğlu, “Başvuru için kimlik fotokopisi ve iki adet vesikalık fotoğraf yeterli olacak. Konularımız, iş ve aile yaşamı dengesi, zaman yönetimi, aile hukuku, aile sağlığı, aile bütçesi ve yönetimi, iletişim, etkili ebeveynlik, aile içi çatışma ve çözüm yolları, ailede girişimcilik, aile şirketleri olarak belirlendi” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı Belediyesi'nden toplu sünnet şöleni
Sonraki Haber 1. Başkan Amca Futbol Turnuvası sona erdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?