ANA SAYFA > EKONOMİ > İdil Yiğitbaşı: Türkiye Süt Sektörü için öncülük görevi üstleniyoruz

İdil Yiğitbaşı: Türkiye Süt Sektörü için öncülük görevi üstleniyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İdil Yiğitbaşı: Türkiye Süt Sektörü için öncülük görevi üstleniyoruz

Pınar Süt, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında Fuar İzmir - Gaziemir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşecek Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın dört büyük Tarım Fuarı'ndan biri olan 15. Uluslararası Agroexpo Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katılıyor.

Pınar Süt olarak 15. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda üreticileriyle birlikte olmaktan memnun olduklarını belirten Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı; “Türkiye’de süt sektörü, 1970’li yılların başında Selçuk Yaşar’ın temellerini attığı toplumsal katkı modelinin üzerine inşa edildi. Ege Bölgesi’nde sütçülüğün gelişimi ile başlayan bu model çerçevesinde Türkiye’nin köylerinde sağılan sütler, tüm Türkiye’yle buluştu, çiftçiler aldıkları destekle üretim zincirine katıldı. Eskişehir ve Şanlıurfa Fabrikalarımızla bu gelişim ve dönüşümü tüm Türkiye’ye yaydık. Türkiye’de ilklerin altına imzasını atan Selçuk Yaşar vizyonuyla sadece bir marka değil, bir sektör yarattık. Bu topraklarda sağılan sağlıklı sütleri, Türkiye ile 45 yıldır buluşturmaya devam ediyoruz.” dedi.

Pınar Enstitüsü ile son 5 yılda 13 farklı ilde, 7.500’ün üzerinde üreticiye hayvan sağlığı, hayvan besleme ve hijyen eğitimleri verdiklerini söyleyen İdil Yiğitbaşı, “Üreticilere verdiğimiz bu destek ile sütün kalitesini artırıyor, Pınar Süt kalite ve uzmanlığı ile Türkiye Süt Sektörü için “öncülük” görevi üstleniyoruz. Bundan tam 47 yıl önce çalışanlarımızla, üreticilerimizle ve tedarikçilerimizle birlikte büyümeyi, tüketici ile bütünleşerek uluslararası alanda söz sahibi olan bir “bölgesel güç” olmayı ana hedefimiz olarak belirledik. Bugün Ege, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yatırımlarımızla üreticilerimizle birlikte hayvancılığın kalkınması için çalışmaya tüm gücümüzle devam ediyoruz. Yasalara ve ahlaki kurallara uygun davranan, çevre ve doğaya önem veren, insan kaynağını dikkatle değerlendiren, her zaman AR-GE çalışmaları ile kendini ve ürünlerini geliştiren bir felsefeyle hareket ediyoruz. Üreticilerimizi iş ortaklarımız olarak görüyor, ticari faaliyetlerimizle yarattığımız ekonomik değerlerden tüm paydaşlarının fayda sağlayabilmesini amaçlıyoruz. Sürdürülebilir büyüme için, herkesin işini daha iyi yapması gerektiği bilinciyle aralıksız olarak çalışıyoruz.” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemir’e Duyu Parkı müjdesi
Sonraki Haber Ceren Özdemir’in hayali Buca’da gerçek oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?