ANA SAYFA > İZMİR > Ceren Özdemir’in hayali Buca’da gerçek oldu

Ceren Özdemir’in hayali Buca’da gerçek oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ceren Özdemir’in hayali Buca’da gerçek oldu

Kadın cinayetlerini durdurmak ve kadına karşı şiddetin son bulması için mücadele eden Buca Belediyesi, Ceren Özdemir’in hayallerini yaşatma kararı aldı.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi olan Ceren Özdemir, 5 Aralık 2019 tarihinde evine giderken cezaevi firarisi Özgür Arduç tarafından katledilmiş; Ceren’in yarım kalan hayalleri ise Türkiye’yi yasa boğmuştu. Sanatın her alanında faaliyet göstererek başarılı bir sanatçı olmak isteyen Ceren’in yarım kalan düşlerinin yaşatılması için Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Züleyha Bingöl, Ceren Özdemir’in adının Çamlıkule Semt Merkezi’ne verilmesi için önerge verdi. 

Bingöl, verdiği önergede, “7 yaşından beri sanatın içinde olan Ceren’in isminin bir sanat merkezine verilmesi de hayalleri arasında olduğundan, merkeze ‘Ceren Özdemir’ isminin verilmesinin hem Ceren’in hatırasına saygı hem de şiddeti önlemede toplumsal duyarlılığı arttırma konusunda anlamlı olacağını düşünüldüğünden; Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Çamlıkule Semt Merkezi de çok çeşitli sanat ve hobi kurslarını bünyesinde barındırdığından, Ceren Özdemir ismini taşıması uygun görülmüştür” ifadelerine yer verdi. 

Meslek edindirme kurslarından baleye, yabancı dil kurslarından sanat kurslarına kadar pek çok olanağa sahip olan Çamlıkule Semt Merkezinin adı, oy birliğiyle alınan kararla Çamlıkule Ceren Özdemir Semt Merkezi olarak kabul edildi. Artık Ceren’in hayalleri, Buca’da yetişen binlerce sanatçıyla yaşayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İdil Yiğitbaşı: Türkiye Süt Sektörü için öncülük görevi üstleniyoruz
Sonraki Haber İZTAŞIT filosuna üç minibüs kattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?