ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İdil Biret konser piyanistliğinin sırlarını öğretti

İdil Biret konser piyanistliğinin sırlarını öğretti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İdil Biret konser piyanistliğinin sırlarını öğretti

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) “Gençler Ustalarla Buluşuyor” projesi kapsamında sürdürdüğü atölye ve ustalık sınıfları çalışmalarının 2017 sezonu İdil Biret Piyano Ustalık Sınıfı ile başladı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın Piyano bölümünde okuyan başarılı altı öğrenci, Cansu Özdamar, Tutku Şahinalp, Zehrasu Akatay, İpek Sert, Türkü Yıldırım ve Bora Gökhan Bilgen 20-21 Ocak tarihlerinde “Konser Piyanistliği” üzerine dünyanın en geniş repertuvarlı piyanistlerinden biri olan İdil Biret ile çalışma fırsatı buldular. İki gün boyunca Biret, uzun ve başarılı konser piyanistliği kariyerinin sırlarını öğrencilerine aktararak, Bach ve Chopin yorumlamanın inceliklerini paylaştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Markov ve Prabava Senfoni'de
Sonraki Haber Balbay, İzmir turizmindeki çöküşü rakamlarla ortaya koydu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?