ANA SAYFA > EĞİTİM > İç Mimar adaylarından mesleğe ilk adım

İç Mimar adaylarından mesleğe ilk adım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İç Mimar adaylarından mesleğe ilk adım

Gerçekleştirecekleri projeler ile sektörün bir parçası olmaya hazırlanan İzmir Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencileri, İç Mimarlar Odası’na öğrenci üye olmanın mutluluğunu yaşadı.

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencileri sektöre ilk adımlarını, İç Mimarlar Odası’na öğrenci üye olarak attı. Öğrenciler, Dekan Prof. Dr. Cemal Arkon, Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Atalan ve akademisyenlerin de katıldığı törende İç Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Gür Narinç’ten öğrenci üyelik kartlarını aldı.

Sektörel faaliyetler mezuniyet öncesi başlamalı

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencilerinin, mesleklerini dünyanın dört bir yanında yapabilecek donanımla mezun olmalarını hedeflediklerini belirten Dekan Prof. Dr. Arkon, mesleğe ilk adımın üniversite yıllarındayken atılmasının büyük önem taşıdığını konuşmasında dile getirdi. Bölüm öğrencileri Berk Kırmızı ve Işıl Melisa Işık’ın kısa zaman önce Cemer Yeni Nesil Oyuncaklar Tasarım Yarışması Park Oyuncakları Kategorisinde birinci olduğunu hatırlatan Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Atalan ise “Sektöre yönelik tüm proje faaliyetleri sizlerin gelecekte daha başarılı birer İç Mimar olmanızı sağlayacaktır” diyerek gelecek çalışmalarında da öğrencilere akademik destek vereceklerini ifade etti.

Türkiye genelinde 50 üniversitede İç Mimarlık eğitiminin verildiğini ve odaya kayıtlı bu yıl itibariyle 8 bin dolayında üye olduğunu hatırlatan İç Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Gür Narinç, “İzmir’de öğrenci üye sayımız yaklaşık 300. Bu sayıyı daha yukarılara taşıyarak sizleri sektöre daha öğrencilik yıllarından hazırlamak, çalışmalarınızı desteklemek istiyoruz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balbay, Karşıyaka’da Atatürk’ü anlattı
Sonraki Haber İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde çifte sevinç

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?