ANA SAYFA > EKONOMİ > İAOSB VAkfı toplantısı yapıldı...

İAOSB VAkfı toplantısı yapıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İAOSB VAkfı toplantısı yapıldı...

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Sağlık ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet toplantısı yapıldı.

Vakıf Mütevelli Heyet Başkanı Kadri Şeker’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Vakfın 2015 yılı faaliyet programı ve bütçesi görüşüldü.

Toplantıda Vakıf Başkanı Hilmi Uğurtaş 2014 yılı içinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tariş İplik ile yaşanan dava süreci nedeniyle Vakfın istenilen maddi büyüklüğe ulaşamadığını ancak yapılan çalışmalar ile hayatiyetini sürdürdüğünü belirten Hilmi Uğurtaş ; “sanayici dostlarımızın katkı ve katılımları arttıkça Vakfımızın da gücü ve etkinliği artacaktır”  dedi. Uğurtaş konuşmasında İAOSB olarak belirledikleri eğitim vizyonu doğrultusunda atılan en büyük adım olan İAOSB Nedim Uysal Teknik Anadolu Lisesi’nin başlayan eğitim çalışmaları ve yeni binasının inşaatı hakkında da bilgi verdi.

Vakıf Mütevelli Heyet Başkanı Kadri Şeker de  yapılan çalışmalardan dolayı Vakıf Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, Nedim Uysal’ın yapılan okul yatırımına verdiği katkının diğer pek çok sanayicimize örnek olmasını diledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kuzey İzmir turizmde sanayii kurbanı...
Sonraki Haber Mercedes-Benz Türk, 200.000’inci kamyonunu üretti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?