ANA SAYFA > İZMİR > Huzurevini ziyaret edip yaşlıları eğlendirdiler

Huzurevini ziyaret edip yaşlıları eğlendirdiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Huzurevini ziyaret edip yaşlıları eğlendirdiler

Bayraklı’da 1987 yılından bu yana faaliyet gösteren Halk Türküleri, Oyunları Gençlik ve Kültür Kulübü HATOY, huzurevinde eğlence düzenledi. Yıl içerisinde düzenlediği kurslarda başarılı olan öğrencilerle sahneye çıkıp, saz çalıp halk oyunları gösterisi gerçekleştiren HATOY, huzurevi sakinlerine güzel bir gece geçirme imkanı sundu.

Gençleri kahvehane köşelerinden kurtararak sosyal faaliyetlerin içine çekmek için derneği kurduklarını belirten Başkan Baki Genç “ Derneğimizde yüzlerce gence gitar, bağlama ve halk oyunları kursu veriyoruz. Gençlerimizin okul dışındaki zamanlarını kendi aralarında hem eğlenerek hem de dayanışma ruhunu kazanarak geçirmelerini sağlıyoruz. Derneğimizin her zaman gösterilere çıkabilen halk oyunları ekibimiz de var. Sosyal amaca yönelik faaliyetler de gerçekleştiriyoruz. Bu amaçla Gürçeşme Huzurevi’nde eğlence gerçekleştirdik. Yaşlılarımızın hayata daha yakından bağlanmaları, gülmeleri, eğlenmeleri için sazımızla, oyunlarımızla gösteri sunduk. “ dedi. 

Gecede bağlama ve gitarla şarkılar çalanları alkışlarla destekleyen huzurevi sakinleri, halk oyunları ekibiyle halaya durup bol bol eğlenme imkanı buldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Sertel: ''Turizm sektörü dip yaptı''
Sonraki Haber Karşıyaka'da ''Efelik Ruhu'' tartışıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?