ANA SAYFA > GÜNDEM > Huzurevinde duygulu vedalaşma

Huzurevinde duygulu vedalaşma

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Huzurevinde duygulu vedalaşma

Kuşadası Kaymakamlığına atanan Kaymakam Yücel, eşi ile birlikte Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Huzur Evindeki yaşlılar ile vedalaştı.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Kaymakamlığına atanması nedeni ile sürdürdüğü vedalaşma programı kapsamında 5 yıllık görev sürecinde her bayramın birinci ziyaret ettiği Huzurevi sakinleri ile vedalaşması sırasında duygulu anlar yaşandı.

Yaşlıların ellerini tek tek öperek vedalaşan Kaymakam Yücel ve eşi Nuray Yücel, yaşlıların hayır dualarını aldı.

Kaymakam Yücel ve eşinin Huzurevinden ayrılırken yaşlılar tarafından ayakta uğurladılar. Uğurlama sırasında yaşlılardan bazılarının gözleri dolduğu gözlendi.

Vedalaşma programı kapsamında Karşıyaka’daki Muharip Gaziler Derneğini de ziyaret ederek vedalaşan Kaymakam Yücel ve eşine gaziler sevgi gösterisinde bulundu, Başkan Halil Taşçı tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kaymakam Yücel, “Büyüklerimizi ziyaret edip vedalaşmak, hayır duaların almadan ayrılmayı düşünmedim. 5 yıl boyunca onlarla zaman zaman bir araya geldim. Onların derdini kendi derdim olarak gördüm. Onlara yardımcı olmak, devletimizin onları yalnız bırakmadıklarını bilmelerini istedim. Büyüklerine saygı göstermek bizim millet olarak en büyük özelliğimiz. Bunu sürdürmemiz çok önemli” dedi.

Esnaflar ile vedalaşmayı da sürdüren Kaymakam Yücel en son önceki dönem  BESİAD (Bostanlı Sanayici İş Adamları Derneği) başkanı Altuğ Algür’ü iş yerinde ziyaret ederek onunla kahvaltı yaptı vedalaştı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Üzülen personelini neşelendirdi
Sonraki Haber İnternet Üzerindeki İndirimler En Kolay Nasıl Öğrenilir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?