ANA SAYFA > İZMİR > Huzurevi sakinlerine karanfilli ziyaret

Huzurevi sakinlerine karanfilli ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Huzurevi sakinlerine karanfilli ziyaret

Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu yöneticileri Çağdaş Yaşam Yaşlı Bakım Evi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Platform yöneticileri yaşlılara karanfil dağıttı ve uzun süre sohbet etti.

Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu genel başkanı Cem Kavur ve yönetim kurulu Urla Zeytinalanı’nda bulunan Çağdaş Yaşam Yaşlı Bakım Evi'ni ziyaret etti. Platform yöneticileri yaşlılara tek tek karanfil dağıttı. Yaşlı vatandaşların tamamıyla bir araya gelen ve sohbet eden Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu yöneticileri yaşlılara destek olmak amacıyla ziyaretlerini sürdüreceklerini söyledi.

Yaşlı Bakım evinde kalan 52 yaşlı vatandaşla tek tek sohbet eden platform yöneticileri yaşlı vatandaşlar tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yaşlılar, “Biz sizi çok sevdik, her zaman gelin” diyerek platform yöneticilerinden kendilerini sürekli ziyaret etmelerini istedi. Platformun genel başkanı Cem Kavur ve yöneticiler Çağdaş Yaşam Yaşlı Bakım Evi'ni sık sık ziyaret edeceklerinin sözünü verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Düğün Dernek 2 vizyona girdi
Sonraki Haber Karşıyaka'nın Türkiye Kupası'ndaki rakipleri belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?