ANA SAYFA > GÜNDEM > HÜSEYİN MUTLU AKPINAR, SAHURDA DAVULCULARLA DOLAŞTI

HÜSEYİN MUTLU AKPINAR, SAHURDA DAVULCULARLA DOLAŞTI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
HÜSEYİN MUTLU AKPINAR, SAHURDA DAVULCULARLA DOLAŞTI

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu kez sahurda İnönü Mahallesi’ni ziyaret etti, vatandaşlarla birlikte yemek yedi. Daha sonra da davulculara eşlik etti...

Mahalle ziyaretlerini Ramazan Ayı’nda da sürdüren Başkan Akpınar, ilk olarak Şemikler Mahallesi’ndeki Ramazan eğlencelerine katıldı. Hacivat- Karagöz ve tiyatro gösterilerini izleyen Akpınar gece ise İnönü Mahallesi’nde sahur yaptı. Yamaç Parkı’nda gerçekleştirilen sahur etkinliğine meclis üyeleri, muhtarlar ve 100’e yakın vatandaş katıldı.

Kurulan sofralarda İnönü Mahallesi sakinleri ile sahur yapan Başkan Akpınar, Ramazan davulcusu ile birlikte evleri de dolaşarak vatandaşları sahura kaldırdı. Ramazan Ayı’nın barış, sevgi, saygı ve hoşgörü ayı olduğunu söyleyen Akpınar, çocuklarla da bol bol fotoğraf çektirdi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Ramazan Ayı, dayanışmanın, sevginin, barışın ve hoşgörünün ayıdır. Bugünlerde toplumsal dayanışmayı daha fazla hissediyoruz. Sahurda, soframızı vatandaşlarımızla paylaşmak istedik ve Ramazan nostaljisi yaptık” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARSAD, EFSANE 4 KSK'LİYİ ONUR ÜYESİ YAPTI
Sonraki Haber KARŞIYAKA ADANASPOR'DAN KALECİ AYKUT'U ALDI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?