ANA SAYFA > GÜNDEM > Hüseyin Mutlu Akpınar: ''Okul yatırımlarımızı çekemiyorlar''

Hüseyin Mutlu Akpınar: ''Okul yatırımlarımızı çekemiyorlar''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hüseyin Mutlu Akpınar: ''Okul yatırımlarımızı çekemiyorlar''

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar; okullara yaptıkları yatırımların eleştirilmesine sert tepki gösterdi.

Başkan Akpınar "Kaymakamlık, resmi yazı göndererek yatırımların detaylarını istiyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü de siyasi parti temsilcisi gibi hareket ediyor. Çocuklarımız için hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Karşıyaka Belediye Meclisi’nin Ekim ayı ilk oturumunda konuşan Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, yatırımcı müdürlüklerin faaliyetleri ile ilgili geniş kapsamlı bilgilendirme yaptı. Belediyenin asli görevi olmamasına rağmen okullara da destek olduklarını söyleyen Başkan Akpınar, bu yatırımların eleştirilmesine sert tepki gösterdi.

“ÇALIŞMA DETAYLARINI SORDULAR”

Başkan Akpınar "İhtiyaç sahibi pek çok okulda, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladık. Hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin yüzünü güldürdük. Bu çalışmalarımız ilgi çekmiş olacak ki Kaymakamlık’tan çalışma detaylarımızın iletilmesi için bir yazı geldi. İlk defa böyle bir istekle karşılaştık ancak şeffaf bir belediyeyiz. Detaylı olarak hangi okula ne yaptığımızı aktaracağız. Anlattıklarımızdan daha fazlasını yaptığımızı kendileri de görmüş olacak” dedi.

“HALKTAN VE ÇOCUKLARDAN KOPARAMAZLAR”        

Belediye bütçesinin uygunluğu doğrultusunda ihtiyaç sahibi tüm okullara yatırım yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Akpınar “Okullarımıza bütçemiz doğrultusunda hizmet ediyoruz. Ancak Belediye başkanının, okulları ziyaret etmesinden bile rahatsızlık duyanlar, engellemeye çalışanlar var. İlçe Milli Eğitim Müdürü siyasi parti temsilcisi gibi davranamaz. Beni sokakta halktan, okullarda da çocuklarımızdan ve eğitimcilerimizden kimse koparamaz. Kentin belediye başkanı olarak sokaklarda halka buluşuyorum, okullara da gitmeye devam edeceğim” dedi.

Başkan Akpınar; "Belediye tarafından, öğrencilere yönelik, uzun yıllardır sürdürülen çevre eğitimlerini bile durdurdular. Bu kimi, neden rahatsız eder bilemiyorum. Halkın takdirine bırakıyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki sapık coğrafya öğretmeni çıktı!..
Sonraki Haber İşte Ali Baba ve 7 Cüceler'in fragmanı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?