ANA SAYFA > SPOR > Hurma: KSK'ye gelirim ama şartlarım var...

Hurma: KSK'ye gelirim ama şartlarım var...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hurma: KSK'ye gelirim ama şartlarım var...

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ'un “sportif direktör”lük görevine getirmek için İstanbul'da 2. Kez masaya oturduğu Süleyman Hurma gelmek için şartlar öne sürdü.

Hurma, "Transfer yasağını kaldırıp, 3 yılda Süper Lig'de UEFA Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesi verecek bir takım oluşturacaksak teklifi kabul ederim. Beni 6'sı Süper Lig'den 10 kulüp aradı ama kabul etmedim. Karşıyaka'nın Türk Futbolunda çok ayrı bir yeri var. Benim ve tüm futbolseverlerin gözünde Karşıyaka'nın yeri Süper Lig'dir. Eğer hedef Süper Lig olarak belirlenmez ve camia 2. Lig'de olmayı kabullenirse, bu kulübün sonu olur. Mutlaka o ligden kurtulmalı" dedi.
Kayserispor'da 10 yıl genel menajerlik, son olarak Trabzonspor'da sportif direktörlük yapan Süleyman Hurma, şöyle devam etti:
"Hedef yoksa 5 milyon Euro da teklif edilse kabul etmem. Anlaşırsak teknik direktörü ben belirlerim. Transfer yasağı ocak ayında mutlaka açılmalı. Kaynak bulunduktan sonra alacaklı futbolcular ve menajerleriyle anlaşırım. Futbolda 25 yıllık tecrübem var. Devre arasında 4 takviyeyle takımı ilk etapta 1'inci Lig'e taşırız. Üstelik bunu her kulübün harcadığı paranın yarısına yaparız. Benim için 2. Lig'den takım çıkarmak çocuk oyuncağı. Yeter ki herkes inansın, transfer yasağını kaldırmak için kaynak bulunsun."
Bu akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısına konuyu getirecek ve yöneticilerle paylaşacak olan Mutlu Altuğ, toplantıdaki havaya göre de  Süleyman Hurma ile önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı bayanlar kick boksa merak sardı...
Sonraki Haber Mirsad Türkcan, Egemen'i Sırbistan'a yolladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?