ANA SAYFA > İZMİR > Hotar, Petkim'de yatırımları yerinde inceledi

Hotar, Petkim'de yatırımları yerinde inceledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hotar, Petkim'de yatırımları yerinde inceledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Nükhet Hotar Aliağa’da devam ettiği seçim çalışmaları kapsamında Petro Kimya Holding (PETKİM) A.Ş.’yi ziyaret etti.

Hotar’ı ziyaretinde SOCAR Türkiye Ceo’su Kenan Yavuz karşıladı. Yapımı devam eden PETKİM yükleme limanı ve Star Rafinerisi hakkında bilgiler alan Hotar son olarak işçilerle öğle yemeği yedi. Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hotar, “Bugün burada dünya devi olan PETKİM ailesiyle birlikte olalım, Ülkemizin gurur kaynağı olan yatırımları yerinde görelim istedik. Alanı dolaştık gerçekten Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak gurur duydum. Dünya’da örnek olabilecek bir yatırım. Başta yöneticilerimiz olmak üzere siz işçi kardeşlerimize emekleriniz ve ülkemize böyle bir eser kazandırdığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Ülkemizin kazanımlarımızın sürmesi için güven ve istikrar şart

1 Kasım seçimlerinin ardından AK Parti’yi tek başına iktidara getirerek güven ortamının tekrar sağlanacağını vurgulayan Hotar, “Ekonomimiz her ne kadar dayanıklı olsa da hükumetin kurulamamasından doğan bir risk beklentisi var. Henüz kurulmuş bir hükümet yok. Maalesef yine terör olayları canlanmış durumda. 1 Kasım seçimleri sonrası inşallah AK Partiyi tek başına iktidara getirerek bunları gidereceğiz. İnşallah 7 Haziran seçimlerinin öncesinde olduğu gibi ülkemizin kazanımları 1 Kasım’dan sonra da devam edecek. Ekonomimiz daha da yükselen değerlere ulaşacak. İnşallah işsiz kimse kalmayacak. Çalışma şartlarının iyileşeceği bir ülke hayal ediyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Bunların hayata geçmesi için ülkemizde istikrar ve güven olmalı. Çünkü hem yerli, hem yabancı yatırımcılar ancak istikrarın, güvenin olduğu yarınlarının ne olacağını görebildikleri bir ülkeye yatırım yaparlar. Bunun aksi durumunda hem yerli hem yabancı yatırımcılar bundan vazgeçerlerse hepimiz için tehlikeli günler bizleri bekler. Bu seçim de sizlerden ülkemizin kazanımlarını korumak, gelişimleri devam ettirmek ve daha iyi bir Türkiye için destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bülent Kocakurt vefat etti
Sonraki Haber Karşıyaka Divan'a Akıncı-Moğol da aday...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?