ANA SAYFA > SPOR > Holdingden 1 milyon, yönetimden 200 bin TL. Yine de yetmedi!...

Holdingden 1 milyon, yönetimden 200 bin TL. Yine de yetmedi!...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Holdingden 1 milyon, yönetimden 200 bin TL. Yine de yetmedi!...

Karşıyaka Spor Kulübü'nün futbol takımını elde tutmak için eski borçlar ve yeni ödemelerde sıkıntısı devam ediyor.

Selim Yaşar'ın 40 yıllık arkadaşı olan yönetici S. Mete Yazıcı'nın devreye girmesiyle futbol takımını elde tutmak için Yaşar Holding'ten alınan karşılıksız 1 milyon TL.'nin yanı sıra yönetimin kendi içinden btopladığı 200 bin TL. ödemelere yetmedi.
30 Haziran'da ödenmesi gereken 1 milyon civarındaki ödemenin yapılamaması ve başkan Mutlu Altuğ'un para bekleyen Can Erdem, Tayfun Pektürk, Behram Züleloğlu, Abdülhamit Yıldız ve Mustafa Aşan'a "1-2 gün içinde halledeceğim. Bekleyin. Sözüm soz" demesiyle gözler başkana çevrildi. Yönetimden bu miktarı bulamama kuşikusu yaşayan başkan Mutlu Altuğ, Holdingten ek para talebi için  yönetim kurulu üyesi S. Mete Yazıcı ile bugün bir araya gelecek. Yarın muhtemelen de "karşılıksız 1 milyon TL." ek talebi de Yaşar Holding'e iletilecek.
Yeni sezon için Folkart'ın vereceği forma reklamı geliri olan 295 bin TL'lik çeki de yarın bekleyen Karşıyaka'da sponsor ve futbol takımına teknik adam arayışını tek başına aldığı yetkiyle sürdüren başkan Mutlu Altuğ'un yeniden İstanbul'da temasları sürdüreceği belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Josh Owens Tofaş'a gitti
Sonraki Haber Kıyı Tasarım Projesinde sıra Bostanlı'ya geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?