ANA SAYFA > EĞİTİM > Her şey çocuklar gülsün diye...

Her şey çocuklar gülsün diye...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Her şey çocuklar gülsün diye...

Öğrencilerine akademik eğitim vermenin yanı sıra yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık veren Doğa Okulları, Çocuklar Gülsün Diye projesine destek vermek amacıyla ünlü şarkıcı Berkay Aras Özideş’i konuk etti. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi bünyesindeki etkinliği, Mavişehir 1 Kampüsü öğrencileri hazırladı.

Türkiye’de okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması ve bu amaçla yeni anaokullarının açılması için kurulan ve ulusal çapta sürdürülen Çocuklar Gülsün Diye Projesi’ne bir destek de Doğa Okulları’ndan geldi. Mavişehir 1 Kampüsü öğrencileri, proje kapsamında ünlü şarkıcı Berkay Aras Özideş’i konuk etti. Etkinlikten elde edilen gelir Gülben Ergen’in öncülüğünde sürdürülen ‘Çocuklar Gülsün Diye’ projesine bağışlandı. Anlamlı etkinlik, hem öğrencileri hem de velileri mutlu etti.

BÜYÜK İLGİ TOPLADI 
Ortaya çıkan söyleşi öğrenciler ve öğretmenler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Soliste soru sormak için adeta birbirleriyle yarışan öğrenciler aynı zamanda Berkay Aras Özideş’in en beğenilen şarkılarından hazırlanan videolarla coşkulu dakikalar yaşadı. Rehberlik servisi bünyesinde öğrenci meclisinin çiçek ve plaket takdim ettiği söyleşinin sonu güzel karelerin yer aldığı fotoğraflarla sonuçlandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Ateşin Düştüğü Yerden'' ses verecekler
Sonraki Haber KSK futbol altyapı seçme kayıtları başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?