ANA SAYFA > GÜNDEM > Hep aynı manzara; bu kez faciadan dönüldü!..

Hep aynı manzara; bu kez faciadan dönüldü!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hep aynı manzara; bu kez faciadan dönüldü!..

Kentsel dönüşüm Karşıyaka’da devam ederken, binaların yıkımları ve yeni binaların yapımı hep vatandaşın şikayetine yol açıyor.

1671 sokakta köşe bir binanın yıkımı sırasında yaşananlar mahalle sakinleri kadar yan mahalle sakinlerinin de şikayetlerine yol açmaya başladı.
Yapılan yıkımlarda hiçbir önlem alınmamasının yanı sıra binadan yükselen toz bulutu için küçük bir hortumla su tutulması da, Karşıyakalılar arasında “laf ola” diye yorumlanıyor. Hemen hemen her yıkım sırasında görülen manzaranın aynı olmasına alıştıklarını ancak buna Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığının yanı sıra İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediyelerinin de önlem alması veya aldırması gerektiğini belirten vatandaşlar, “Önlem alınması için işlla acı bir olay mı olması gerekiyor? Bunu hiç birimiz arzulamamaktayız” dediler.
1671 sokaktaki yıkımda cadde ve sokakları kapsayan toz bulutu, işlek yolda az daha faciaya yol açacaktı. Bir anda oluşan ve yaklaşık beş dakika süren aşırı tozdan dolayı araçlar önünü göremedi ve olası zincirleme kaza kıl payı sürücülerin dikkatleri sonucunda önlenmiş oldu. Tozdan Bostanlı Mahallesinin yanı sıra karşıdaki Goncalar Mahallesinin bir bölümü de etkilendi. Yoldan uzun süre araç ve yaya geçişi yapılamadı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Fair Play Elçisi…
Sonraki Haber Karşıyaka, Sonbahar Çiçek Festivali ile renklendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?