ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Fair Play Elçisi…

Bostanlıspor Fair Play Elçisi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Fair Play Elçisi…

Türkiye’nin spor branşlarındaki geniş yelpazesi ve kentin sporda ilkleri başaran amatör gençlik spor kulübü Bostanlıspor yine bir ilke imza attı ve gönüllü “Fair Play elçisi” oldu.

Türkiye ve Avrupa Fair Play ödülleri kazanan Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, tüm takımların bundan böyle maçlara Fair Play Bayrağı ile çıkacağını açıkladı. Erboy, yönetim kurulunda bu konuda karar aldırdığını, tüm antrenörlere de talimat verdiğini belirtti. 
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy “Bostanlıspor’da başkanlığı üstlendiğim ilk yıllarda antifair play hareketinden dolayı kırmızı kart gören futbolcuları kulüpten ihraç etmiştik. Bu uygulama bize büyük yarar sağladı. İlerleyen yıllarda bu uygulamayı tüm spor branşlarında uyguladık ve başarılı olduk. Bu kez de tüm takımlarımızın maçlara Fair Play Bayrağı ile çıkarak Fair Play’in her sporcu tarafından benimsenmesi için mücadele edeceğiz” dedi. 
Fair Play gönüllüsü olan, gazete, haber sitelerindeki yazılarında sürekli fair playi gündeme getiren, bu konuda da “Fair Play Kervanı” isimli kitap çıkaran Avni Erboy, “İlk uygulamayı yaptık. 10 Kasım Haftasında futbol alt yapı, tenis, kick boks, muaythai, masa tenisi, jimnastik, basketbol takımlarımız fair play bayrağını taşıdı. Uygulama artarak devam edecek ve tüm amatör takımlarımızı da bu bayrağı taşıyıp, fair playi ön plana çıkarmalarını sağlayacağız” diye konuştu.  
 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 5'te 5
Sonraki Haber Hep aynı manzara; bu kez faciadan dönüldü!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?