ANA SAYFA > EĞİTİM > Hentbolde 3 yıldır yenilgisiz şampiyon İFK

Hentbolde 3 yıldır yenilgisiz şampiyon İFK

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hentbolde 3 yıldır yenilgisiz şampiyon İFK

Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Fatih Koleji İlkokul Hentbol Takımı 3 yıldır öğretmenleri ve antrenörleri Mert Yedikara ile yenilmeden şampiyonluk kupasını kaldırıyor. Bu yıl yine geleneği bozmayan İzmir Fatihliler İzmir Şampiyonu oldu.

Yunus Emre Doğan, Teoman Gören, K. Doruk Evsenel, Yasin Burkay, Muzaffer Efe Özuysal, Onurcan Tanrıkulu, H. Taylan Aslan, Birant Ballıkara, Yakup Arslan, Ömer Çileli, Can Özbaylar, Ulaş Arda Macit, Emir Altuğ’dan oluşan kadrosu ile başarılı maçlar çıkartan İFK Küçük Erkek Hentbol Takımı bu yıl da bir kez daha yenilgisiz şampiyonluk kupasını kaldırdı. Turnuvada ikinci Bornova Zehra Hoca Hanım İlkokulu üçüncü Özel Türk Koleji, dördüncü Yamanlar Koleji oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da cimnastik şöleni
Sonraki Haber 30. Uluslararası İzmir Festivali'nde Bach akşamı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?