ANA SAYFA > EĞİTİM > HEM İKİNCİLİK HEM ÜÇÜNCÜLÜK İZMİR ÜNİVERSİTESİ'NİN

HEM İKİNCİLİK HEM ÜÇÜNCÜLÜK İZMİR ÜNİVERSİTESİ'NİN

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
HEM İKİNCİLİK HEM ÜÇÜNCÜLÜK İZMİR ÜNİVERSİTESİ'NİN

7. Meslek Yüksekokulları Proje Yarışmasına katılan İzmir Üniversitesi öğrencileri, sıralamaya adını yazdırdı. Hem ikincilik hem de üçüncülük derecesi alan öğrencileri Rektör Erciyeş tebrik etti.

İzmir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 8 üniversitenin meslek yüksekokulundan 36 projenin yarıştığı VII. Meslek Yüksekokulları Proje Yarışması’ndan derece ile döndü. Doğan Güneş ve Hikmet Yıldırımcılar’ın Smile&Pass ile ikinci, Ogün Kara, Onur Parmaksız ve Burak Kara’nın da Human-Fit ile üçüncülüğü elde ettiği yarışma sonrası öğrencilere ve danışmanları Yrd. Doç. Dr. Atilla Toker ve Öğretim Görevlisi Erkan Uzun, İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş ile bir araya geldi. Rektör Erciyeş, Ege Üniversitesi Ege Yüksekokulu tarafından düzenlenen yarışmada İzmir Üniversitesi öğrencilerinin hem ikincilik, hem de üçüncülük başarısı elde etmesinden duyduğu gururu dile getirdi. Programların yazılımları hakkında bilgi alan Erciyeş, gelecekte her iki çalışmanın da geliştirilebilme yöntemleri hakkında fikir verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber GELİŞİM KOLEJ'NİN KANADA ZAFERİ
Sonraki Haber LORİA: ANTRENMANDA BİLE GOL YESEM DELİYE DÖNERİM

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?