ANA SAYFA > İZMİR > Hem eğlenecekler hem temizleyecekler

Hem eğlenecekler hem temizleyecekler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hem eğlenecekler hem temizleyecekler

Kurulduğu günden bu güne çevreye duyarlılığı ile adından çokça söz ettiren 'Shall We? Aktivite arkadaşlığı' adlı Facebook grubu, bu kez 250'yi aşkın üyesi ile Foça'ya gelerek örnek bir davranış sergileyecek. Gençler, kamp yapıp eğlenirken ilçeyi ve bulundukları alandaki çöp ve doğaya zarar verecek maddeleri temizleyip sosyal mesaj vermeyi amaçlıyor

2016 Yılında Murat Semih Göğüş tarafından kurulan ve 3 senede 300 bin'i aşkın üyeye sahip olan 'Shall We Aktivite Arkadaşlığı', 50 kişilik gönüllü yönetici kadrosuyla faaliyete geçirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ve eğlenceli aktiviteleri ile Türkiye ve dünyanın her yerinde ismini duyurmayı başardı. Kuruluş amacını 'yalnızlaşan halkın toplu aktviteler ile tanışıp eğlenebilmesi' olarak açıklayan grup, gün geçtikçe büyüyerek faydalı projelere imza atmaya başladı.

Bu kez çevre temizliği için harekete geçen grup, Foça'da kamp düzenleyecek. 23-24-25 Ağustos tarihlerindeki etkinliğe Foça Belediyesi de destek verecek.

İnsanları bir araya getirmek ve doğa için bir şeyler yapmak için bu grubu kurduğunu anlatan Murat Semih Göğüş, Foça'da yapmayı planladıkları kampa ilişkin bilgiler vererek şunları söyledi: "Grubu kurarken beklentim sadece aynı şeyleri yapmayı seven insanları biraraya getirmekti ama şimdi sosyal sorumluluklar, workshoplar, yardımlaşmalar ve bunun gibi daha onlarca etkileşim alanı oluştu. En büyük amacım ise Türkiye'de bireylerin bu güvensizlik ortamından çıkarak yeni insanlar tanıyabilmesine olanak sağlamak. Kısacası 'Shall we?' tek başınıza olmadığınızın ispatıdır. Özellikle hala bizi tanımayan insanlar için bu kamp hem bizimle tanışmak hem de doğa için bir şeyler yapabilmenin huzurunu yaşayabilmek için büyük fırsat. Herkesi grubumuza katılarak bizimle tanışmaya ve tüm İzmirlileri kampımıza katılmaya davet ediyorum." 

Konu ile ilgili heyecanlarını dile getiren Shall We? yöneticileri Halil Acun ve Burak Yılmaz ise üç yıl süresince kurdukları güzel dostluklar, eğlenceli anlar ve gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerinin sonucunda duydukları huzuru anlatırken İzmir'i seçme nedenlerinin İzmir halkının sıcak kanlı, yeniliğe açık ve çevreye duyarlı olmasından yola çıktıklarını söyleyerek tüm İzmirlileri gruba katılmaya, etkinliği inceleyerek projeye dahil olmaya davet ettiler.

Gruba şu adresler üzerinden ulaşılabiliyor: https://www.facebook.com/groups/shallweactivity/ -https://www.facebook.com/Shallwetr/

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konaklı çocuklardan gururlandıran tablo
Sonraki Haber Demokrasi Üniversitesi’nin yol çalışmaları başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?