ANA SAYFA > EĞİTİM > Demokrasi Üniversitesi’nin yol çalışmaları başladı

Demokrasi Üniversitesi’nin yol çalışmaları başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Demokrasi Üniversitesi’nin yol çalışmaları başladı

TOKİ konutlarının yanındaki arazide kurulacak İzmir Demokrasi Üniversitesi kampüs alanının yolları için İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışmaları başlattı.

Eğitime büyük önem veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar Uzundere’de yapılacak Demokrasi Üniversitesi yerleşkesindeki iç ve dış ulaşım yollarına ilk kazmayı vurdu. Kente yeni bir üniversite kampüsünün kazandırılması için inşaat çalışmalarının önünü açan Büyükşehir Belediyesi,  yerleşke imalat işinde çalışacak araçlarının bölgeye gidebilmesi için öncelikli olarak yolları açıyor. Eğitime destek çalışmaları kapsamında, kampüs alanına ulaşım sağlanması ve yerleşke içindeki yolların yapımı büyük bir hızla sürüyor. 12 metre genişliğinde ve toplam 2,5 kilometre uzunluğunda yapılan yolların en kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hem eğlenecekler hem temizleyecekler
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Tony Taylor'ı açıkladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?