ANA SAYFA > İZMİR > HDP İzmir'de barış mitingi yapacak....

HDP İzmir'de barış mitingi yapacak....

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
HDP İzmir'de barış mitingi yapacak....

HDP, 22 Ağustos Cumartesi günü İzmir'de barış mitingi yapacak. HDP, Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın konuşacağı miting için salon arayışını sürdürüyor.

Barış Bloku'nun ilkini pazar günü İstanbul Bakırköy'de yaptığı miting, 22 Ağustos Cumartesi günü İzmir'de gerçekleştirilecek. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın konuşma yapacağı miting için 5 bin kişilik salon arayışı sürüyor. HDP İzmir İl Eş Başkanı Cavit Uğur, mitingi barış talebini geniş kesimlerin sahip çıkmasını sağlamak amacıyla yapacaklarını söyledi. HDP, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Alsancak Gündoğru Meydanı Meydanı'nda ayrıca barış mitingi düzenleyecek. Bu mitinge Demirtaş değil HDP İzmir milletvekilleri Ertuğrul Kürkçü ve Müslüm doğan katılacak.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden moloza özel önlem
Sonraki Haber Karşıyaka'da şüpheli paket korku yarattı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?