ANA SAYFA > SPOR > Haydi Kaf Kaf final aşkına!..

Haydi Kaf Kaf final aşkına!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Haydi Kaf Kaf final aşkına!..

Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto Playoff yarı final ikinci maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak.

Saat 20:00'de başlayacak olan mücadele Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak ve Lig TV 3’ten naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Mehmet Keseratar, Murat Biricik, Yener Yılmaz hakem üçlüsü yönetecek. 

Seride Cumartesi günün oynana ilk karşılaşmayı Pınar Karşıyaka uzatma bölümü sonunda 97-96 kazanarak 1-0 öne geçmişti.

Playoff yarı final serisinde üç galibiyet alan takım bir üst tura yükselecek. Pınar Karşıyaka’nın 1-0 üstünlüğünün bulunduğu seride üçüncü ve dördüncü karşılaşmalar Karşıyaka Arena'da oynanacak.

Karşıyakalı taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen mücadele için yaklaşık 6 otobüs yeşil kırmızı aşığı sabah maç için yola çıktı. Uçak ve özel araçlarla geleceklerle beraber yaklaşık 1500 Karşıyakalının salonda yerini alması bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kiloları verdi hastalıkları yendi
Sonraki Haber Hüseyin Mutlu Akpınar:''Hedefimiz olimpiyatlar''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?