ANA SAYFA > SPOR > Haydi gençler dart oynamaya…

Haydi gençler dart oynamaya…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Haydi gençler dart oynamaya…

Bostanlıspor İzmir’de ilk kez “Dart Spor Okulu” açıyor… Hafta içi ve hafta sonu yapılacak olan “Dart Spor Okulu”nda hedef, dart sporunun İzmir’de ön plana çıkması ve milli sporcuların yetiştirilmesi olacak.

Karşıyaka’da ilk kez bir gençlik spor kulübünün dart sporuna önem verdiğini ve bu sporun gençler tarafından da yapılması oynanması için çalışmalarını tamamladıklarını belirten Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, “İzmir’de alternatif sporların öncüsü olan Bostanlıspor bu kez de dart branşında atılım yapmak için kollarını sıvadı. Hedefimiz önce dart sporunun tüm inceliklerini eğitimlerle öğretmek, daha sonra da liglere katılarak İzmir’e, Karşıyaka’ya yeni şampiyonluklar getirmek. Milli takıma oyuncu yetiştirmek. (Haydi gençler dart oynamaya…)  sloganıyla İzmirli gençleri Bostanlıspor’a davet ediyoruz. Kemal Elmastaş Yönetiminde çalışmalarımız hafta içi ve hafta sonu Gode Cengiz Spor Tesisleri Bostanlıspor Spor Salonu’nda yapılacak.  Her yaş grubu dart sporunu çok kolaylıkla yapabilir. Biz gençleri ve kendisini genç hissedenleri  bekliyoruz. Kayıtlarımız devam ediyor. Dart sporuyla ilgilenenler ayrıntılı bilgiyi 0-544-7351912 numaralı telefonumuzdan alabilirler. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın Avrupa maç programı belli oldu
Sonraki Haber Şehitler Bulvarı'nda park yasak!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?