ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Haydi Bostanlı sahile, müzik dinlemeye...

Haydi Bostanlı sahile, müzik dinlemeye...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Haydi Bostanlı sahile, müzik dinlemeye...

Karşıyaka Belediyesi müzik toplulukları, yaz boyunca devam edecek haftada üç gece Bostanlı'da canlı performans sergilemeye başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz haftalarda hayata geçirilen proje kapsamında, belediyenin müzik toplulukları haftada üç gün Bostanlı sahilinde konser vermeye başladı. Karşıyaka Belediye Bandosu, Karşıyaka Müzik Topluluğu ve Çok Sesli Koro tarafından akşam saatlerinde gerçekleştirilen mini konserler, sahili dolduran vatandaşların da beğenisini kazandı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Sosyal ve kültürel etkinliklerimizi daha geniş kitlelerle buluşturmak için çalışıyor; sanatı sadece salonlara sıkıştırmak yerine, sokaklarımıza da taşıyoruz. Bu anlayışla, her yaştan ve her sosyo-ekonomik düzeyden insanımızın bir arada olduğu sahil bölgemizde yaz konserlerimizi başlattık. İşten çıkıp yorgunluk atmak, ailece keyifli vakit geçirmek ya da arkadaşlarıyla eğlenmek için sahile gelen yurttaşlarımıza artık haftada üç gün canlı müzik eşlik edecek. Karşıyakamızın farkını ortaya koyan bu uygulamayı, yakında ilçe genelindeki parklarımızda da hayata geçireceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tramvay hattına park etti, seferler aksadı...
Sonraki Haber CHP’li Sertel, patates fiyatlarını Meclis’e taşıdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?