ANA SAYFA > EĞİTİM > Hayali İzmir Üniversitesi’nde gerçek oldu

Hayali İzmir Üniversitesi’nde gerçek oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hayali İzmir Üniversitesi’nde gerçek oldu

Çocukluğundan bu yana doktor olmanın hayallerini kuran Berk Bulunmaz, İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni birincilikle kazandı.

Kaydını yaptırmak üzere üniversiteye gelen Bulunmaz, beyaz önlüğünü ilk kez giymenin heyecanını yaşadı.

İzmir Üniversitesi’nde 2015-2016 akademik yılı kayıt heyecanı başladı. Tıp Fakültesi’ni birincilik ile kazanan Berk Bulunmaz ve ailesi kayıt heyecanı yaşadı. Bornova Anadolu Lisesi mezunu olduğunu ve üçüncü tercihine yerleştirilmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Bulunmaz, “Çocukluğundan bu yana sağlık bilimleri hep ilgimi çekti. İleride uzmanlaşmak istiyorum ancak hangi alanda olduğuna üniversite eğitimimi aldıktan ve her bölümde stajımı yaptıktan sonra karar vereceğim. Çocukluğumdan beri bu anı bekliyordum. İzmir Üniversitesi’nde hayallerimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Aile geleneği devam ediyor

Tıp Fakültesi’ni yüzde 100 burslu olarak eğitim alacak olan Berk Bulunmaz’ın annesi Tercüman İnci Bulunmaz da İzmir Fatih Koleji mezunu olduğunu, aile geleneğinin İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi ile devam edecek olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Yaz sıcaklarının yoğun olarak yaşandığı İzmir’de kayıtların konfor içinde devam etmesi amacı ile yapılan fakültelere göre kayıt düzenlemesi öğrenci ve veliler için de rahatlık sağladı. Kayıtlar, 5 Ağustos Çarşamba günü Fen - Edebiyat Fakültesi ile İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi, 6 Ağustos Perşembe günü Fen - Edebiyat Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi, 7 Ağustos Cuma günü ise Sağlık Yüksekokulu,- Güzel Sanatlar Fakültesi ve bu yıl ilk öğrencilerini kabul edecek olan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şampiyon yeni sezon hazırlıklarına başladı
Sonraki Haber Karşıyakalı öğrenciler bu kampı çok sevdi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?