ANA SAYFA > SPOR > Hayal gerçek oldu Pınar Karşıyaka şampiyon

Hayal gerçek oldu Pınar Karşıyaka şampiyon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hayal gerçek oldu Pınar Karşıyaka şampiyon

TBL Spor Toto Play-Off final serisi beşinci maçında Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'i 85-71 mağlup ederek seriyi 4-1 kazandı ve şampiyon oldu.

Karşılaşmaya Anadolu Efes Perperoglou'nun sayılarıyla 8-0'lık seri ile başladı. Pınar Kaşıyaka Palacios ve Diebler'ın sayılarıyla 7-0'lık seri ile karşılık verdi. Anadolu Efes Lasme ve Perperoglou ile sayılar bulmaya devam ederken yeşil kırmızılılar Diebler ve Strawberry ile 20-19 öne geçti. Efes Cedi Osman ile üst üste sayılar bulurken skoreda tekrar öne geçti.

İkinci çeyreke Karşıyaka Barış'ın üçlüğüyle başladı. Gabriel'in smacıyla Karşıyaka farkı 5'e çıkardı. Efes Saric ve Lasme ile farkı eritirken Pınar KSK'de Dixon iki top kaybı yaptı. Moladan Palacios'un sayılarıyla Karşıyaka oyuna dönerken .Dixon ilk sayılarını 16.dakikada buldu. Karşıyaka farkı tekrar 5 sayıya çıkardı (30-35). Palacios ve Strawberry'nin sayılarıyla fark 7'ye çıktı. Cedi Osman ve Doğuş ile Anadolu Efes farkı 1 sayıya indirdi. Strawberry'nin basketiyle ilk çeyreği Pınar Karşıyaka ilk yarıyı 41-38 önde tamamladı.

İkinci yarıya Pınar Karşıyaka çok iyi başladı ve farkı hemen 10'a çıkardı. Anadolu Efes farkı indirse de sahneye Diebler çıktı ve üst üste üçlükleriyle farkı 12 sayıya çıkardı. Efes Birkan ve Heurtel ile sayılar bulurken Karşıyaka bu kez sahneye Bobby Dixon çıktı. Dixon ve Palacios'un sayılarıyla yeşil kırmızılılar 67-50 öne geçti. Saric şutu karçırdı ve son çeyreğe Pınar Karşıyaka 67-50 önde girdi.

Son çeyrek Heurtel ve Barış'ın karşılıklı basketleriyle başladı. Anadolu Efes Lasme ve Heurtel ile farkı 12 sayıya düşürdü. Pınar Karşıyaka Palacios ve Strawberry'nin sayılarıyla aradak ifarkı korudu.  Perperoglou ve Heurtel'in üçlükleriyle Efes farkı 9 sayıya indirdi. Pınar Karşıyaka, Gabriel ile üst üste dsayılar buldu ve iki dakika kala farkı 12 sayıya çıkardı. Pınar Karşıyaka karşılaşmayı 85-71 kazandı ve şampiyon oldu.

Anadolu Efes: Heurtel 14, Doğuş Balbay 4, Perperoglou 18, Saric 3, Lasme 11, Cedi Osman 8, Janning 5, Birkan Batuk 5, Deniz Kılıçlı 3, Cenk Akyol, Okben Ulubay, Emircan Koşut

Pınar Karşıyaka: Dixon 13, Erkan Veyseloğlu 2, Diebler 12, Strawberry 19, Palacios 22, Gabriel 12, Soner Şentürk, Barış Hersek 5, İnanç Koç, Egemen Güven, Yunus Emre Sonsırma, Cemal Nalga





PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da 3 saat su kesilecek...
Sonraki Haber Sarıca: Hayallerimizin peşinden koştuk. Bu takım tarih yazıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?