ANA SAYFA > ÇEVRE > HAYAD barınaktaki canlar için bahar temizliği yaptı

HAYAD barınaktaki canlar için bahar temizliği yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
HAYAD barınaktaki canlar için bahar temizliği yaptı

Yaklaşık 4 yıldır Foça’da faaliyetlerini sürdüren Hayvanlara Yardım Derneği (HAYAD), Foça barınağında yaşayan canların yazı daha rahat ve temiz geçirmelerini sağlayacak büyük bir bahar temizliği yaptı.

HAYAD Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Huriye Kuruoğlu, barınakta kışa ve yaza girerken yapılması gereken işlerin olduğunu ve HAYAD olarak bu işleri yaptıklarını söyledi. Kuruoğlu, kışa girerken canların soğuktan korunmaları için belediyenin aldığı samanların padoglara serildiğini, yaza girerken de bu samanların ve samanların yayılmaması için konan ağaç eşiklerin atıldığını ve hem temizlik hem hijyen için kireç yapıldığın ifade  etti.  Kuruoğlu, mamaların konduğu yerlerin de havalandırılıp temizlendiğini, depo olarak kullanılan bölmenin de büyük çaplı temizlendiğini ifade etti. Kuruoğlu, ayrıca daha önce yersizlik nedeniyle mutfak olması gereken yere de köpeklerin konduğunu, ancak Foça belediyesinden talep ettikleri ek iki padogun da yapılması nedeniyle artık buradaki canların da bu yeni padoglardan birine taşıdıklarını ve mutfağı da dip köşe geniş çaplı temizlediklerini ve kireç yaptıklarını söyledi.

Kuruoğlu, hem yeni padogların yapılması, hem de kireç başta olmak üzere bazı malzemeleri aldıkları için belediyeye, yardıma gelen dernek üyesi olan ve olmayan hayvan severlere çok teşekkür ettiklerini, can dostların yazı temiz ve rahat geçirecekleri için mutlu olduklarını sözlerine ilave etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çıray: AKP iktidarının en büyük eseri işsizliktir
Sonraki Haber Kuş Cenneti için 240 karikatürist 425 eserle yarıştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?