ANA SAYFA > EĞİTİM > Havajet’te burslu okumak için yarıştılar…

Havajet’te burslu okumak için yarıştılar…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Havajet’te burslu okumak için yarıştılar…

Türkiye’de ikinci, Ege’de ilk olan Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 6 oturum olarak düzenlediği bursluluk sınavına ortaokul 8. Sınıf öğrencileri ilgi gösterdi.

İzmir Menemen’de bulunan okul binasında öğrenciler sınavda iken, bekleyen velilere de Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konferans salonunda icra kurulu başkanı Mehmet Çelebi tarafından okulun tanıtımı yapıldı.
Öğrencilerin 2. Yılında birçok özel okulun aynı anda yağmurlu bir havada sınav yapmalarına karşı Havajet’e 350 ye yakın öğrencinin başvurmasının sevindirici olduğunu belirten okulun İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi şöyle konuştu “Okulumuzda sadece havacılık alanında mesleki eğitim verilmektedir. Kabin Hizmetleri, Hava lojistiği ve Uçak Elektroniği bölümlerimizde okumak isteyen başarılı öğrencilerimizi  %50, %25,%10 ve %5 oranında burslu okutmak istedik. Sınavda başarılı olacak öğrencilerimize bu imkânı vermek bizi sevindiriyor.” 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 28 Şubat’ta yayımlanan bir genelge ile özel okulların düzenleyecekleri bursluluk sınavının Mart’ın sonuna kadar tamamlanması belirtilmişti.
Haber ve Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki fırınlara şafak denetimi
Sonraki Haber Eğitim Bir Sen Karşıyaka İşyeri temsilcileri toplandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?