ANA SAYFA > EĞİTİM > HavaJet havacılık şenliğinde...

HavaJet havacılık şenliğinde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
HavaJet havacılık şenliğinde...

Havacılık eğitimi veren Ege’nin ilk havacılık meslek lisesi olan HAVAJET, Gaziemir’de bulunan Hava Teknik Okular Komutanlığı yerleşkesinde düzenlenen Havacılık, Bilim ve Kültür Şenliği’nde tanıtım standı açtı.

23-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Havacılık Bilim ve Kültür Şenliği’nde Havacılığın kalbinin atacağı şenlikte yer almaktan büyük bir keyif aldıklarını belirten HAVAJET İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi “Şenliği havacılığa merak duyan gençlerimize okulumuzu tanıtmak için bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.

Şenlikte, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın gösteri uçağı SOLOTÜRK uçuşu, pervaneli hava akrobasi gösterisi, paraşüt atlayışı, model uçak uçuşları, hava arama kurtarma gösterisi gibi uçuş aktiviteleri yanında havacılık sektöründe önde gelen firmalar da yer alacak. Hava astsubay öğrencilerinin bilim standları şenlik alanını süsleyecek.

Şenlik kapsamında KOLPA ve Kıraç konser verecek. Genel Kurmay Başkanlığı’na bağlı Mehteran Bölüğünün gösterisi de yer alacak.

Komutanlar Havajet Standında

Şenliğin başlanmasından önce şenlik alnını gezen Hava Eğitim Komutanı Hava Korgeneral Mehmet Çetin, Hava Pilot Tümgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Hava Tuğgeneral Ahmet Cural, Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Semih Güneş Havacılık Bilim ve Kültür Şenliği’nde HAVAJET standına uğrayarak Çelebi’den okul ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Havacılık, Bilim ve Kültür Şenliği’nde Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu öğrencilerine ait 40 proje sergileniyor, havacılık alanında eğitim veren eğitim kurumları tanıtım stantları da yer alıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de sportif direktör Recep Çetin’e transfer için tam yetki
Sonraki Haber Karşıyaka'da eski koca dehşeti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?