ANA SAYFA > İZMİR > Havada muhteşem gösteri…

Havada muhteşem gösteri…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Havada muhteşem gösteri…

Havacılık Bilim ve Kültür Şenliği muhteşem gösterilere sahne oldu.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın gösteri uçağı SOLOTÜRK’ün gösterileri ziyaretçilerden büyük alkış aldı. Meydanı dolduran kalabalığın SOLOTÜRK’ün gösterilerini cep telefonları ile çekim yapmaları dikkat çekti.

Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu ile Gaziemir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği, askeri alanda yapılan halka açık ilk ve en büyük etkinlik olma özelliğini taşıyan ve iki gün sürecek Havacılık, Bilim ve Kültür Şenliği, Gaziemir’de bulunan Hava Teknik Okullar Komutanlığı yerleşkesinde düzenleniyor.

23-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Havacılık Bilim ve Kültür Şenliği’nde gösterilerinin yanı sıra Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu öğrencilerine ait 40 proje sergileniyor. Havacılık alanında eğitim veren eğitim kurumları tanıtım stantlarının yanı sıra Türkiye’nin değişik yörelerinden yemeklerin tanıtımı da yer alıyor.

Şenlik kapsamında bu akşam KOLPA yarın Kıraç konser verecek. Genel Kurmay Başkanlığı’na bağlı Mehteran Bölüğünün gösterisi de yer alacak.

SOLOTÜRK uçuş ekibinden Gösteri Pilotu Yüzbaşı Erhan Günar ve SOLOTÜRK halkla ilişkiler görevlileri, şenlikteki Havajet Havacılık Meslek Lisesi Standını ziyaret ederek, Havajet yetkilileri ile bir süre sohbet ettiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka sezonu galibiyet ile kapattı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka yarı final için sahada

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?