ANA SAYFA > ÇEVRE > Hava ulaşımına sis engeli

Hava ulaşımına sis engeli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hava ulaşımına sis engeli

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda, yoğun sisten görüş mesafesinin düşmesi üzerine uçak seferleri yapılamadı. Sisin dağılmaya başlamasıyla birlikte uçaklar rötarlı olarak inip, kalkmaya başladı.

Bugün Sabah saatlerinde yolculuk için Adnan Menderes Havalimanı'na gelenler, sis şoku yaşadı. Yoğun sisten dolayı görüş mesafesi birkaç metreye kadar indi. Bunun üzerine iç hat seferleri yapılamadı. Uçaklar alandan kalkamadı. İstanbul ve Ankara'dan gelen uçaklar ise ya geri döndü ya da Bordum'a yönlendirildi. Bu sırada, havalimanında yolcu yoğunluğu yaşandı. Seferler, sisin dağılmaya başlamasıyla öğleye doğru tekrar başladı. Uçaklar, rötarlı olarak seferlerini tamamlamış oldu. Havalimanı yetkilileri, dış hatlarda uçuş olmadığı için herhangi bir sorun yaşanmadığını, ancak iç hatlarda ise 18 seferde gecikme bulunduğunu açıkladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sakız ağacı için İzmir'de 20bin hektar alan
Sonraki Haber İzmir’in Gururu "Deliha"

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?