ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Hastanede karikatür sergisi

Hastanede karikatür sergisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hastanede karikatür sergisi

İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir ilk yaşandı.

İzmir Karikatürcüler Platformu tarafından organize edilen “Duman Altı” sigara karşıtı karikatürler sergisi kalabalık davetliler önünde açıldı. Ayni hastanede tedavi gören Karikatürist Sezer Odabaşıoğlu’nun girişimleriyle gerçekleşen sergi açılışında yazar- çizer dostları ve hastane hekimleri hazır bulundu.

Sergi hakkında bilgi veren İzmir Karikatürcüler Platformu Sözcüsü Mustafa Yıldız; “İnsanlığın düşmanı olarak ilan ettiğimiz sigara illetti, en son arkadaşımız Sezer Odabaşıoğlu’nu yatağa mahkum etti. Onunda girişimleriyle tedavi gördüğü bu hastanede sergi açmayı planladık. Türkiye genelinde 44 çizer, 55 karikatürle sergimize katıldı. Bu hastanede tedavi gören yüzlerce hasta sigaranın zararları sonucunda burada yatıyor. Bizlerde çizgilerimizle halkımızı sigaradan uzak olmaları için uyarmak istedik. Bu bilinci yaymak için sergimizi farklı  mekanlarda sürdürmeye kara verdik” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’ya dev Nazım Hikmet heykeli
Sonraki Haber AKGİAD sektörü tek çatı altında toplayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?