ANA SAYFA > SAĞLIK > Hastane Başhekimleri Karşıyaka'da bir araya geldi...

Hastane Başhekimleri Karşıyaka'da bir araya geldi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hastane Başhekimleri Karşıyaka'da bir araya geldi...

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı başhekimler Karşıyaka’da toplandı.

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği 10.Yönetimsel İstişare Toplantısı için Karşıyaka ADSM (Ağız Diş Sağlığı Merkezi) de bir araya gelen yöneticiler öğle yemeğini birlikte yedikten sonra konferans salonuna geçtiler.

Ev sahipliğini üstelenen Karşıyaka ADSM Yöneticisi ve Başhekim DT. Özkan Saracalıoğlu toplantıda Karşıyaka ADSM’yi tanıtarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Saracalıoğlu, uyguladıkları diş tedavi sürecindeki başarının yanı sıra, diş sağlığının bir bebeğin ilk dişlerinin çıkmaya başlamasından itibaren önemsenmesi gerektiğini belirterek, bu konuda yeni bir proje ile İzmirlilerin diş sağlığına katkıda bulunmayı planladıklarını söyledi.

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, yapılan işin veriler ile kanıtlanması gerektiğini ve sağlık istatistiklerinin önemine değindi.

İzleme ve Ölçme Birimi Uzmanı Özlem Apa istatistik ve verimlilik ile ilgili çalışmalarından söz ederek, bir sunum yaptı. Sunumda, 2013 yılında kurumlarının işleyişi ile ilgili verilerin sisteme aktarılırken tespit edilen aksaklıklar ve çözüm yolları ile ilgi kapsamlı bilgi verdi. Kurum yöneticilerinden gelen soruları cevaplandırdı.

Karşıyaka Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nde gerçekleştirilen İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği 10.Yönetimsel İstişare Toplantısı’na, İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Mustafa Kırlangıç, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Mustafa Kurtuluş, Mali Hizmetler Başkanı Abdullah Körükçü, Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Akbulut, Kemalpaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Atıl Birol, Karşıyaka Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Öztürk, Bornova ADSM Başhekimi Esra Aladağ, Karşıyaka ADSM Başhekimi DT. Özkan Saracalıoğlu ve Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı kurumların Yönetici/Başhekimleri katıldı.

Prof. Dr. Osman Dilek’in tedavi için gelenlere geçmiş olsun dileğinde bulunması ve ilgilenmesi dikkat çekti.  Tedavi için gelen Karşıyakalılar, Karşıyaka ADSM’de yapılan yeni düzenlemelerden memnun kaldıklarını belirtiler.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Jülide Ablamızın acı günü...
Sonraki Haber Alp Kırşan, KSK'nin eski futbolcusu Ahmet'in voleybolcu kızıyla evleniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?