ANA SAYFA > İZMİR > Haritacılar kampta buluşacak

Haritacılar kampta buluşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Haritacılar kampta buluşacak

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel yaz eğitim kampı, bu yıl 30 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında 14'üncü kez gerçekleşecek. Harita ve geomatik mühendisliği bölümü öğrencilerinin katılacağı kampta hem mesleki, hem toplumsal konularda söyleşi ve eğitimler düzenlenecek.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nin her sene düzenlediği geleneksel yaz eğitim kampı, bu yıl 30 Ağustos ile 6 Eylül tarihleri arasında Seferihisar Teos Ormancı Kampı'nda gerçekleştirilecek. 14'üncü kez düzenlenecek etkinlik kapsamında Türkiye'deki çeşitli üniversitelerin harita ve kadastro mühendiği ve geomatik mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrenciler, birbirlerini tanıma ve sektörün önde gelen isimleriyle buluşma imkanına sahip olacak. Kampa davetli olarak katılcak çeşitli isimler de söyleşiler gerçekleştirecek.

KİŞİSEL MESLEKİ GELİŞİM

Geleneksel etkinlik hakkında bilgi veren Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım, kampın öğrenciler için kaynaşma ve kendilerini geliştirme olanağı sunduğunu söyledi. Yeni eğitim yılı öncesinde hem tatil, hem kişisel mesleki gelişim imkanı sunan kampın farklı etkinliklere sahne olacağını ifade eden Yıldırm, “Kampımızın temel amacı, harita ve geomatik mühendisliği bölümünde eğitimlerini sürdüren meslektaş adayı öğrencilerimizin TMMOB'ye bağlı odamızı tanımalarını sağlamak. Bunun yanı sıra farklı üniversitelerden kampa katılan genç arkadaşlarımızın birbirlerini tanımalarını ve kaynaşmalarını da hedefliyoruz. Kamp programı çerçevesinde bizimle birlikte olan davetli konuşmacılar ve konuklarımız da gerçekleşecek söyleşilerle öğrencilerimizin bilgilenmesini sağlayacak. Bu sene sinemacı Ercan Kesal, gazeteci Ümit Kıvanç, eğitimci Polat Doğru, çeşitli üniversitelerden öğretim üyelirimiz ve İzmir'deki belediye başkanlarımız kampımıza konuk olacak” diye konuştu.

ANA TEMA “SORGULAMAK”

Her yıl belirli bir temayla gerçekleşen kampın bu yılki temasının “Sorgulamak” olduğu bilgisini veren Yıldırım, “Kampta bu tema çerçevesinde ve belirli bir program kapsamında söyleşi ve paneller düzenlenecek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ta Arokoyo olmadı hedef Hakan Çinemre
Sonraki Haber Özdemir: Terörü lanetliyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?